Actis

 

Actis HControl Hybrid 10m2    (6,25 x 1.60 m)

 

Eigenschappen :

Actis Multi-reflecterende isolatie

HCONTROL HYBRID is een reflecterende, waterdampdichte isolatie, met een aanzienlijk thermisch prestatievermogen voor een gebruik bij daken, muren, zolders en plafonds.

 

Voordelen :

HCONTROL HYBRID verenigt twee eigenschappen in één product : een barrière tegen damp en een isolatie tegen de koude in de winter en een oververwarming in de zomer.  Het beperkt aanzienlijk de dikte van het belangrijkste isolatiesysteem waardoor ruimte bespaard wordt. Het product kan worden gebruikt in combinatie met elk ander type isolatie. HCONTROL HYBRID is verkrijgbaar in rollen van 10 m² (breedte 1.60 m) met een dikte van 45 mm.

Eenvoudig in gebruik.  HCONTROL HYBRID is A+ geclassificeerd wat betreft de interne luchtkwaliteit volgens de norm ISO 16000. HCONTROL HYBRID is proper, veroorzaakt geen stof en laat geen irriterende vezels los.

 

De HCONTROL HYBRID heeft een opgegeven R waarde van de kern van 1,90 m2.K/W (zonder luchtspouwen – dus met direct contact) en een R waarde van 3,20 m².K/W met twee luchtspouwen van 20 mm (horizontale stroom), zoals gecertificeerd door VTT.

 

 

 

Toepassing :

 

 

 

 

Uitstekend prestatievermogen :

Met een waarde Z > 1.000 MNs/g, en Sd > 200 m, blokkeert HCONTROL HYBRID de verspreiding van waterdamp door de structuur van het gebouw, waarbij het risico op condensatie wordt vermeden. Dankzij de sandwichvorm, met een dikte van 45 mm en met twee buitenkanten met laag emissievermogen (gelijk aan = 0,06), bereikt HCONTROL HYBRID een opgegeven R waarde van de kern van 1,90 m2.K/W (zonder luchtspouwen – dus met direct contact) en een R waarde van 3,20 m².K/W met twee luchtspouwen van 20 mm (horizontale stroom), zoals gecertificeerd door VTT.  HCONTROL HYBRID sluit hermetisch af en vormt een barrière tegen luchtverlies en thermische convectie. Samen met een tweede isolerende laag maakt HCONTROL HYBRID het mogelijk de dikte van het isolatiemateriaal te beperken en dus ruimte te besparen !

 

Technische gegeven Actis HControl Hybrid :

 

Samenstelling :

+- 45mm dik niet samengedrukt
+- 5mm dik samengedrukt

10m²
1,6m breed x 6,25m lang
+- 8,8kg/10m² verpakking

 

Snel en eenvoudig te installeren.  HCONTROL HYBRID kan worden versneden met snijmes of cutter.  De flexibele eigenschappen van HCONTROL HYBRID maken het mogelijk om het te installeren op onregelmatige oppervlakken van elk type, waardoor een ononderbroken, hoogwaardige isolatie wordt verkregen zonder luchtlekken.

Actis reflecterende isolatie materialen werken enkel optimaal tussen 2 luchtlagen !