TROFEE VAN DE GROOTHANDEL - TROPHEES DU NEGOCE

HYBRIS isolatie wordt vereerd met de “Trofee van de Groothandel”

15 december 2020

Dertien jaar na elkaar, beloont “NEGOCE” de dynamische handel en de beste innoverende initiatieven van handelaars en industriëlen uit de bouwsector.

De ACTIS isolatie HYBRIS behaalt de “Trophées du Négoce” in de afdeling “Thermisch Prestatievermogen”. Deze nieuwe prijs toont nogmaals de stijgende interesse aan van de professionals voor deze Actis technologie.

ACTIS verenigt het isolatievermogen en het “plaatsing comfort”.

De industriële aanpak zorgt voor een praktisch resultaat waardoor de Hybris isolatie op een gemakkelijke manier kan geïnstalleerd worden op de werf.

 

 

“Lucht” is de beste isolatiefactor.

Vertrekkend vanuit deze vaststelling, heeft ACTIS lucht opgesloten in de afzonderlijke cellen van de HYBRIS isolatie met honingraatstructuur. Het toevoegen van overlappende, zelfklevende stroken vergemakkelijkt de plaatsingsmodaliteiten. Uiterst licht in gewicht, behouden de Hybris panelen hun vorm in de loop der jaren en lopen zij niet het gevaar om in elkaar te zakken.

Deze honingraatisolatie verzekert eveneens goede akoestische eigenschappen en is luchtdicht dank zij haar functie als dampscherm, waardoor een bijkomende folie niet meer vereist is. Ze is zowel geschikt voor toepassingen in muren als in daken (en verkrijgt een optimale efficiëntie bij hellingen van meer dan 30°).