Actis isolatie

 

 

Multi-Reflecterende honingraatstructuur isolatie

De nieuwe honingraatstructuur isolatie van Actis

 

Basis plaatsing Boost'R Hybrid S R=3,00 ( met geïntegreerde onderdakfolie ) + Triso Hybrid S R=3,15 ( met geïntegreerd dampscherm ) = samen geplaatst  R=6,15

Actis

 

Twee Actis honingraatstructuur isolatie materialen die in combinatie geplaatst kunnen worden op een dakstructuur, voor het bekomen van een hoge isolatie waarde. Met als grote voordeel dat er weinig tot geen aanpassingen dienen te gebeuren aan de bestaande dakstructuur.

 

Boost'R Hybrid S   R=3,00

Triso Hybrid S   R=3,15

 

Samen geplaatst op een dak geven deze materialen een isolatie waarde van R=6,15

 

 

 

 

=> Voor meer informatie over de plaatsing klik op deze link.

 

Uitgebreide plaatsing Boost'R Hybrid S R=3,00 ( met geïntegreerde onderdakfolie ) + Hybris 6cm R=1,80 ( tussen de kepers van het dakgebinte ) + Triso Hybrid S R=3,15 ( met geïntegreerd dampscherm ) = samen geplaatst  R=7,95

Actis

Boost'R Hybrid S

Isolerend honingraatstructuur onderdak geplaatst boven op de dakstructuur met het zwarte scherm naar buiten gericht als onderdakfolie.

R=3,00

 

Actis

Hybris 6 cm dik

Honingraatstructuur isolatie voor de opvulling van de dakstructuur ( bestaat in meerdere diktes, zie menu Hybris ). Het bronsgouden scherm naar binnen gericht als dampschermfolie.

R=1,80

 

Hybris bestaat in de volgende diktes :

50mm dikte   :   R=1,50

60mm dikte   :   R=1,80

75mm dikte   :   R=2,25

105mm dikte   :   R=3,15

125mm dikte   :   R=3,75

155mm dikte   :   R=4,65

Actis

Triso Hybrid S

Isolerend honingraatstructuur dampscherm geplaatst onder ( binnenkant ) tegen de dakstructuur met het bronsgoude scherm naar binnen gericht als dampschermfolie.

R=3,15

 

 

 

Eigenschappen :

Actis isolatie 2 in 1
Multi-reflecterende isolatie

Reflecterende isolatie met honinggraatstructuur die dank zij haar dampscherm de verspreiding van waterdamp doorheen de wand verhinderd zodat er geen risico op condensatie bestaat.
Deze isolatie zorgt eveneens voor een voortreffelijke luchtdichtheid.
Thermische verliezen van binnenuit door convectie worden alzo vermeden.

Voordelen :

Deze propere en duurzame isolatie is stofvrij en heeft geen irriterende vezels. Daardoor is er bij plaatsing geen mondmasker of beschermingsbril nodig. Ze is licht van gewicht en gemakkelijk om te manipuleren. Ze kan ook niet rotten, verzakken of zich ophopen. Kan gemakkelijk geplaatst worden door nieten of nagelen en versneden worden met een snijmes of cutter. Door zijn bijzondere soepelheid wordt ze toegepast op elke ondergrond en vormt een afgesloten en doorlopende isolatie.
Een geïntegreerd overlopend buitenscherm met kleefstrip zorgt voor een perfecte afdichting en aaneensluiting van de isolatiestroken waardoor bovendien ook een correctere plaatsing ontstaat  met tijdwinst als gevolg.

Toepassingen:  voor daken en muren.

Ze kan onder de kepers of tussen kepers geplaatst worden en/of kan aanvullend met andere isolaties gebruikt worden.

 

   

 

De  nieuwste  Reflecterende  Honingraatstructuur  isolatie

Overzicht van de diverse plaatsingstoepassingen met de Actis isolatiematerialen