Actis

 

Triso-Laine MAX   16m²   (1.6m x 10m)

 

Eigenschappen :

ACTIS  Multi-reflecterende isolatie     Dikte: +/- 2,5 cm

De  Triso-Laine Max  is een isolatie op basis van schapenwol (met anti-mot behandeling) die zowel luchtdicht, waterdicht als dampdicht is.  Ze heeft een resisterende, zwarte toplaag die de ventilatie van de onderdakfunctie optimaliseert.  Er is geen dampscherm meer nodig.

 

Voordelen :

Deze isolatie kan onder of boven de kepers geïnstalleerd worden en is eveneens geschikt om rechtstreeks op een dakbeschot geplaatst te worden.

Dit isolatiemateriaal regelt het vochtpeil op natuurlijke wijze. Doeltreffend in de zomer en in de winter geeft de Triso-Laine Max een winst aan ruimte en bewoonbare oppervlakte dankzij de geringe dikte.  Ze is duurzaam en zakt niet door en bestaat uit zuivere, niet irriterende bestanddelen.  Eenvoudig en snel te plaatsen.  Gemakkelijk te snijden met cutter of Actis snijmes.  Te bevestigen met nieten.  Soepel, past zich aan elke vorm aan.

Dank zij een overlappend buitenscherm bekomt men een perfecte waterdichting en vormen alle isolatiestroken één geheel dat gans het dak kan omvatten.

 

 

   

  

 

Technische gegeven Actis Triso Laine MAX :

 

Samenstelling

+- 25mm dik niet samengedrukt
+- 5mm dik samengedrukt

Aantal componenten 14
2 gemetalliseerde folies met bewapeningsraster
4 lagen schapenwol
4 schuimlagen
4 tussenliggende reflecterende folies
Aantal reflecterende folies: 5

16m²
1,6m breed x 10m lang
+- 12,5kg/16m² verpakking

Actis Triso Laine MAX kan geplaatst worden op een dak-structuur, als 3 in 1 systeem ( onderdak + isolatie + dampscherm ) met een vochtregulerende schapenwollaag aan de binnenkant.
Kan ook geplaatst worden tegen muren, tussenwanden en tussenverdiepingen, telkens op een houten roosterstructuur.

Actis reflecterende isolatie materialen werken enkel optimaal tussen 2 luchtlagen !